Dit zijn de andere website van Boehringer Ingelheim .

Welkom in de support tool van Cat-care.nl

Om katteneigenaren goed te informeren, delen wij een aantal materialen die u in uw praktijk kunt verspreiden. Zo blijven katteneigenaren goed op de hoogte van de gezondheid en verzorging van hun kat.

Open het document dat voor u relevant is en klik vervolgens op het icoon onder 'Beschikbare downloads'. U kunt alle materialen kosteloos en vrij gebruiken. Sommige materialen zijn geschikt voor uw eigen kanalen. Andere materialen kunt u printen en uitdelen aan katteneigenaren.

Door wet- en regelgeving is het uitsluitend toegestaan productkenmerken te richten aan een professionele veehouder of dierenarts. Zij kunnen hiervoor inloggen.