Dit zijn de andere website van Boehringer Ingelheim .

Boehringer Ingelheim is het grootste familiebedrijf ter wereld voor diergeneesmiddelen. Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en optimaliseren wij een compleet portfolio van producten en programma’s voor praktisch ieder dier. Als familiebedrijf geloven wij in een lange termijn strategie en staan onze klanten en hun dieren centraal. Deze support pagina stellen wij ter beschikking omdat je producten van ons gebruikt. Deze supportwebsite bevat alle ondersteunende materialen die wij ter beschikking stellen aan onze gebruikers.

Wil je meer informatie over Boehringer Ingelheim Animal Health breng dan een bezoekje aan onze website of stel je vraag aan ons via ons mailadres vetmedica.nl@boehringer-ingelheim.com.

Door wet- en regelgeving is het uitsluitend toegestaan productkenmerken te richten aan een professionele veehouder of dierenarts. Zij kunnen hiervoor inloggen.